Ta zmešan čas - tabor IV julij 2012

Četa Zelenega zlata iz stega Prebold-Polzela 1 se je na letošnjo 8-dnevno poletno dogodivščino podala skupaj s četo iz Velenja 1. Čas smo skupaj preživljali v Kokri pri Preddvoru od 2. - 9. julija.

Spletla so se tudi nova prijateljstva... :)

S pomočjo našega časovnega stroja smo uspešno potovali skozi čas. Tako smo se podali v prazgodovino, kjer smo spoznali ustvarjanje glasbe v tistem času in iskali živalske sledi, podali pa smo se tudi na samostojne potepe. Potovali smo v čas indijancev, kjker smo si izdelovali loke in pletli mreže in zapestnice, nato pa skočili še v čas Rimljanov, kjer so nam rimski vojaki zaplenili časovni stroj, ker smo kristjani. Podali smo se tudi v Jezusov čas, kjer je nekaj novih velenjskih skavtov podalo svojo skavtsko obljubo, takrat pa so nas obiskali tudi starši, ki so nam sledili v časovni stroj. V skoku v prihodnost smo spoznavali pomen ekološke trajnosti in se podali na izlet do obližnjega jezera. Za konec smo se podali še v srednji vek, kjer smo morali za uspešen pobeg pred preganjalci premagati celo pot preživetja.

Nori, zabavni in nasmejani tabor izvidnikov in vodnic 2012 je bil poln doživetij in presenečenj. Vabimo vas k ogledu spodnje fotogalerije!

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.